Psihoterapeut Corneliu Diaconescu

Specialist în psihoterapie în județul Vâlcea

De ce Corneliu Diaconescu?

Psihoterapie în Vâlcea? Fă acest pas împreună cu psihoterapeutul Corneliu Diaconescu din următoarele motive:

1 Poate privi suferința la un alt nivel de înțelegere, dincolo de paradigma tradițională a bolii.

2Format în psihoterapie integrativă, abordarea terapeutică va respecta și va fi mai mult centrată pe realitatea pacientului, pe universul lui, pe nevoile sale și mai puțin doar pe rezolvarea simptomului; va respecta valorile și sistemul de credințe ale pacientului și se va folosi de resursele sale pentru a-l ajuta să meargă  pe calea vindecării, aplicând un nou concept în terapie, cel al automodulării sau autoreglementării organice. A-l însoți pe acest drum cu grijă, înseamnă a descoperi împreună cheia rezolvării problemei, a impasului existențial, mergând până la re-modelarea structurilor de personalitate și a tiparelor de comportament disfuncționale.

3Asigurarea unui cadru de lucru special, securizant, în care confortul psihic și confidențialitatea absolută vor fi garantate.

4Tarifele ca și modalitatea de plată, pot fi negociate, în funcție de posibilitățile și nevoile fiecărui pacient.

5Te pot ajuta să–ți recapeți încrederea în tine și în propriile trăiri, optimismul, să gândești pozitiv, să fii capabil sa-ți exprimi sentimentele, să te deschizi afectiv, să te cunoști mai bine și să-ți poti gestiona și controla  emoțiile, sentimentele și gândurile. Să ai o atitudine sănătoasă și să-ți transformi visele în realitate. Să te regăsești pe tine atunci când simți că ai pierdut contactul. Să fii sau să redevii TU ÎNSUȚI.

Important e ca și tu să dorești asta!